Ελένη Πετρουλάκη: Πρωτοχρονιά στο βασιλικό παλάτι της Σερβίας! [pics]

Ελένη Πετρουλάκη: Πρωτοχρονιά στο βασιλικό παλάτι της Σερβίας! [pics] | tlife.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη πέρασε τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα! Εκείνη και ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς, βρέθηκαν για ακόμη μια χρονιά στην Σερβία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.
Η οικογένεια επισκέπτεται σχεδόν κάθε Χριστούγεννα την ιδιαίτερη πατρίδα του Ίλια αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο, Κοπαόνικ για τις γιορτές και έτσι και φέτος δεν έκανε την εξαίρεση! Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Ελένης και του Ίλια, ενώ και οι κόρες τους αγαπούν πολύ το σκι.
Μάλιστα, αυτή την Πρωτοχρονιά η Ελένη Πετρουλάκη και η οικογένειά της φιλοξενήθηκαν στο παλάτι, όπου μένει η τέως βασιλική οικογένεια της Σερβίας. 
Η γνωστή γυμνάστρια έχει αρκετά φιλικές σχέσεις με την πριγκίπισσα Αικατερίνη και έτσι υποδέχτηκαν όλοι μαζί το 2018. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλα Τριάντου στο ένθετο Secret, η τέως βασιλική οικογένεια εμπιστεύεται πολύ την Ελένη, σε ό,τι αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική και έχουν αφεθεί στα χέρια της, με αποτέλεσμα η επιτυχημένη γυμνάστρια να τους έχει αναλάβει οικογενειακώς.


















Η Ελένη Πετρουλάκη έξω από το παλάτι της Σερβίας
Βέβαια, την συγκεκριμένη περίοδο, η Ελένη Πετρουλάκη ασχολείται περισσότερο με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης, τον μικρό Αλέξανδρο, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αθήνα και έτσι η γνωστή γυμνάστρια φροντίζει για το πρόγραμμα διατροφής του.
Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο πρίγκιπας Πέτρος και οι δίδυμοι πρίγκιπας Φίλιππος και πρίγκιπας Αλέξανδρος εγκαταστάθηκαν στο τέως βασιλικό παλάτι στο Βελιγράδι στις 17 Ιουλίου 2001.
Η Αικατερίνη, η οποία μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά, φημίζεται για την φιλανθρωπική δράση της, ειδικά μετά τους πολέμους στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Δες φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της Ελένης Πετρουλάκη:




epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Πετρουλάκη: Πρωτοχρονιά στο βασιλικό παλάτι της Σερβίας! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2716205259353095233
item