Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακα [pics] Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακα [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακα [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακα [pics] | tlife.gr
Το καθημερινό της πρόγραμμα είναι γεμάτο υποχρεώσεις. Πολύ νωρίς το πρωί ξύπνημα για τις ανάγκες της εκπομπής και στη συνέχεια συσκέψεις και επαγγελματικά ραντεβού.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταματά στιγμή μέσα στην εβδομάδα αφού εκτός από την εκπομπή στο Epsilon ασχολείται και με ένα σωρό άλλα πράγματα. Έχει ξεκινήσει τα δικά της επιχειρηματικά βήματα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και αφιερώνει πολύ χρόνο σε όλα. Ειδικά αυτό το διάστημα που δεν βρίσκεται σε σχέση.
Τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στην οικογένειά της και τους φίλους της. Αυτός είναι κατά βάση τα Σαββατοκύριακα που δεν έχει εκπομπή οπότε και μπορεί να ξενυχτήσει απολαμβάνοντας κάποιο από τα hot σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. 
Η Κατερίνα Καινούργια άλλωστε αγαπά τα νυχτοπερπατήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει με την παρέα της.
Συχνά, η χαλάρωση ξεκινά από την Παρασκευή. Στο πρόγραμμα μπαίνουν και οι έξοδοι για το θέατρο. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για το τελείωμα αυτής της εβδομάδας να βγει με δύο κολλητές της. Βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και μετά την παράσταση έκανα και τη βόλτα τους.

Όταν δεν έχει εξόρμηση το Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πράγματα για τον εαυτό της. Της αρέσει και ο χρόνος που περνάει στο σπίτι κάνοντας cocooning.
Εκτός από την περιποίηση και τις μάσκες ομορφιές έχει την ευκαιρία να διαβάσει και τα αγαπημένα της βιβλία και να χαλαρώσει κάνοντας πράγματα που της αρέσουν.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακα [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2013309870242031154
Σχόλια
item