Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωή με τις κόρες της περιμένοντας τον γιο! [pics] Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωή με τις κόρες της περιμένοντας τον γιο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωή με τις κόρες της περιμένοντας τον γιο! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωή με τις κόρες της περιμένοντας τον γιο! [pics] | tlife.gr
Η ζωή κυλάει πολύ όμορφα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς όχι μόνο έχει μία υπέροχη οικογένεια, αλλά περιμένει πώς και πώς το τρίτο της παιδί.
Η οικοδέσποινα του Happy Day διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς πρόκειται να αποκτήσει επιτέλους γιο! 
Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους και να χαρίσουν άλλο ένα αδερφάκι στις υπέροχες κόρες τους, την Νάγια και την Μαίρη.
Μέχρι όμως να έρθει ο πολυπόθητος γιος της οικογένειας, η Σταματίνα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί στις πριγκίπισσές της. 
Η Νάγια και η Μαίρη είναι η απόλυτη προτεραιότητα της αφοσιωμένης μανούλας. Όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο το μόνο που την ευχαριστεί είναι να κάνει κοινές δραστηριότητες μαζί τους.
Μερικά από τα πράγματα που κάνουν μαζί, μητέρα και κόρες είναι το διάβασμα και η ζωγραφική! Μάλιστα, η Σταματίνα αφιέρωσε το Σάββατο σε καλλιτεχνικές στιγμές με την Μαίρη και τη Νάγια, ζωγραφίζοντας λουλούδια και όμορφα τοπία. 
Οι μικρές είναι “εν δυνάμει ζωγράφοι” , όπως έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στα social media, κάτι που την κάνει μία πολύ περήφανη μαμά!
Δες τις φωτογραφίες:Epirusblog Gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωή με τις κόρες της περιμένοντας τον γιο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 858556297866755059
Σχόλια
item