Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Αυτό που θα της λείψει περισσότερο τώρα που θα φύγει για Αμερική! [pics] Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Αυτό που θα της λείψει περισσότερο τώρα που θα φύγει για Αμερική! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Αυτό που θα της λείψει περισσότερο τώρα που θα φύγει για Αμερική! [pics]

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Αυτό που θα της λείψει περισσότερο τώρα που θα φύγει για Αμερική! [pics] | tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου εδώ και αρκετούς μήνες έχει κάνει το μεγάλο βήμα και έχει μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της George Town.
Η μικρή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ακολούθησε το παράδειγμα της μεγάλης της αδερφής, Αμαλίας και αποφάσισε να φύγει και εκείνη για εξωτερικό.
Μάλιστα, η όμορφη Αλεξάνδρα γύρισε στην Ελλάδα για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ώστε να δει ξανά από κοντά την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. 
Η κόρη της Τζένης και του Πέτρου πέρασε μοναδικές στιγμές με τους γονείς της, τα αδέρφια της και τους φίλους της αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής!
Αυτό που θα της λείψει περισσότερα τώρα που θα φύγει είναι φυσικά… ο μικρός της αδερφός, Μάξιμος. 
Η Αλεξάνδρα είναι αρκετά δεμένη με το αδερφάκι της και ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στα Instagram Stories της, λέγοντας πόσο πολύ θα της λείψει!
Δες τα στιγμιότυπα:

Epirusblog Gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Αυτό που θα της λείψει περισσότερο τώρα που θα φύγει για Αμερική! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6289680747563631792
Σχόλια
item