Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ως νύφη και η πόζα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics] Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ως νύφη και η πόζα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ως νύφη και η πόζα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ως νύφη και η πόζα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics] | tlife.gr

Μπορεί ο γάμος να μην είναι ακόμη στα άμεσα σχέδιά της, αλλά η Ευρυδίκη Βαλαβάνηεντυπωσίασε ντυμένη νύφη, στην Bridal Week στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Η γνωστή αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ περπάτησε στο fashion show της σχεδιάστριας Στάλω Θεοδώρου, η οποία παρουσίασε τη νέα συλλογή με νυφικά φορέματα. 

Η σέξι “Survivor” έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ στις πρώτες σειρές του fashion show βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από την αγαπημένη του.

Η νέα συλλογή της σχεδιάστριας διατήρησε όπως πάντα την αυθεντικότητα, την ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ και ύφος της Complice – Stalo Theodorou.Τα υλικά αυτά, οι Γαλλικές δαντέλες, οι μεταξωτές μουσελίνες, τα τούλια και τα χειροποίητα κεντήματα μεταμορφώθηκαν και συνδυάστηκαν μεταξύ τους ώστε να αναγεννηθούν και να αποκτήσουν μια μοναδική καινούργια ταυτότητα.
Αυτή τη φορά το παιχνίδι με τα υλικά έφερε ένα μεθυστικά ρομαντικό αποτέλεσμα, με κίνηση, φινέτσα, παλμό, αισθησιασμό και θηλυκότητα που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από αυτό του μυστικού κήπου – ‘Secret Garden’.
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Με την Μαντώ Γαστεράτου
Με τον Φρέντυ Καλομπράτσο
Με την σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ως νύφη και η πόζα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1140447582367812707
Σχόλια
item