Σάσα Σταμάτη: Απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Mamma Mia! [pics]

Σάσα Σταμάτη: Απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Mamma Mia! [pics] | tlife.gr
Η Δέσποινα Βανδή ολοκληρώνει σιγά σιγά τις θεατρικές εμφανίσεις της στο Mamma Mia, καθώς από 24 Ιανουαρίου, το θρυλικό μιούζικαλ ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη.
Το αθηναϊκό κοινό την έχει αγαπήσει αφού δεν υπάρχει άδεια θέση στο θέατρο Ακροπόλ και αναμένατι με την ίδια επιτυχία να συνεχιστεί και στο Radio Theater City, στην συμπρωτεύουσα.
Μάλιστα, πολλοί είναι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι πηγαίνουν για να απολαύσουν την πρωταγωνίστρια και τον υπόλοιπο θίασο του Mamma Mia! Το βράδυ του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο Ακροπόλ όπου παρακολούθησε την αγαπημένη της Δέσποινα. 
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε για ακόμη μια φορά άψογο στυλ, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πάντα με την βοήθεια της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου.
Μπορεί να μην εμφανίζεται πλέον στην τηλεόραση, αλλά έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε σε κοσμικά event, όπου επιλέγει να πηγαίνει είτε μόνη της είτε με καλή παρέα. 
Στο τέλος της παράστασης, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με την Δέσποινα Βανδή, με τις δυο γυναίκες να είναι αρκετά χαρούμενες και ευδιάθετες.
Δες τις φωτογραφίες:























































































































































































tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Mamma Mia! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7295675086927385989
item