Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στο ηλιόλουστο Los Angeles! [pics,vid] Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στο ηλιόλουστο Los Angeles! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στο ηλιόλουστο Los Angeles! [pics,vid]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στο ηλιόλουστο Los Angeles! [pics,vid] | tlife.gr
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος βρήκαν τα Χριστούγεννα αφορμή για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!
Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο μένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθαν στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, ώστε να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να γιορτάσουν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τις οικογένειές τους.
Οι δυο ηθοποιοί πέρασαν μοναδικά στην Ελλάδα, είδαν τους φίλους τους, διασκέδασαν στην νυχτερινή Αθήνα και επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Los Angeles, γεμάτοι όμορφες στιγμές! 
Οι διακοπές στην πατρίδα τέλειωσαν και το ζευγάρι γυρνάει στην δουλειά, αφού ως γνωστόν και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στην υποκριτική στις ΗΠΑ.
Η όμορφη Ιωάννα, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το άκρως ηλιόλουστο Los Angeles! Μπορεί στην Ελλάδα να έχει ξεκινήσει πάλι η κακοκαιρία, αλλά στο Hollywood έχει υπέροχη μέρα με 29 βαθμούς.
Δες τα στιγμιότυπα:
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στο ηλιόλουστο Los Angeles! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 654232520769513777
Σχόλια
item