Γιάννενα: Ο Guthrie Govan και ο Γιώργος Φακανάς στο Stage Γιάννενα: Ο Guthrie Govan και ο Γιώργος Φακανάς στο Stage | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Guthrie Govan και ο Γιώργος Φακανάς στο Stage

Γιάννενα: Ο Guthrie Govan και ο Γιώργος Φακανάς στο Stage

Δύο μουσικά γεγονότα στο Stage Ioannina τις επόμενες ημέρες Ο Guthrie Govan, ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο, με θητεία στους Asia και σε μια σειρά διάσημων supergroups έρχεται για ένα live στις 18 Ιανουαρίου μαζί με το Γιώργο Φακανά, έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους στον κόσμο έλληνες μουσικούς και την μπάντα του (σε συνεργασία με το ISM). 

Προσέλευση 21.30 
Προπώληση 15€ (Γερμανός-κάτω πλατεία, Μάνθος οπτικά Αβέρωφ 16, Music Shop Giorgio Στοά Ορφέα, Vision of Sound Ναπ. Ζέρβα 78), 
Ταμείο 18€ 

Μπορείτε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας από το site του Stage, https://www.stageio annina.gr/tickets. 

Οι Keep Shelly in Athens. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έρχεται το ντουέτο Keep Shelly in Athens.

Οι Keep Shelly In Athens θα ξαναπαρουσιάσουν στα Ιωάννινα τα δύο συστατικά της επιτυχίας τους: μουσική που επαίνεσαν «θηρία» όπως το NME, ο The Guardian και το Clash Music. 

Δεύτερον, την αστείρευτη ενέργειά τους που τους άνοιξε τις πόρτες για φεστιβάλ όπως το Bottle Rock Festival και το Europavox Festival. 
Εισιτήρια: Προπώληση: 7€, Ταμείο: 9€, φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 7€. 

Προπώληση: Γερμανός, κάτω πλατεία, Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16, Music Shop Giorgio, Στοά Ορφέα, Vision of Sound , Ναπ. Ζερβα 78.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Guthrie Govan και ο Γιώργος Φακανάς στο Stage
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5399139741568899217
Σχόλια
item