Άρτα: Το Forum Άρτας για πρώτη φορά στην Άρτα Άρτα: Το Forum Άρτας για πρώτη φορά στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Το Forum Άρτας για πρώτη φορά στην Άρτα


Άρτα: Το Forum Άρτας για πρώτη φορά στην Άρτα
Το FORUM ΑΡΤΑΣ θα διεξαχθεί από 2-4 Μαρτίου 2018 στη πόλη της Άρτας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με δύο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή. Στην πρώτη μορφή του FORUM ΑΡΤΑΣ επιχειρήσεις, εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και παραγωγοί θα εκθέσουν προϊόντα υπηρεσίες και θα αναζητήσουν πιθανά πεδία συνεργασίας.

Στη συνεδριακή του διάσταση μέσα από πρόγραμμα 12 ειδικών συνεδρίων θα δοθεί η δυνατότητα σε καταξιωμένους ομιλητές όπως καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες να αναλύσουν και παρουσιάσουν τις απόψεις τους για μια σειρά ζητημάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σημαντική καινοτομία της όλης εκδήλωσης θα είναι η παρουσία εκπροσώπων ξένων επιμελητηρίων και πρεσβειών που θα συζητήσουν και ανταλλάξουν απόψεις με σκοπό την ευρύτερη συνεργασία.

Το FORUM ΑΡΤΑΣ πραγματοποιείτε σε μια ιδιαίτερη δύσκολη συγκυρία και σκοπός του είναι η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Άρτας και η ανάπτυξη συνεργασιών για τοπικούς επιχειρηματίες και παραγωγούς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6993000574 & forumartas@yahoo.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Το Forum Άρτας για πρώτη φορά στην Άρτα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3622553899428033911
Σχόλια
item