Ο Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως Κοινοβουλευτική Ομάδα-Eκτελεστική Eπιτροπή των ΑΝΕΛ Ο Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως Κοινοβουλευτική Ομάδα-Eκτελεστική Eπιτροπή των ΑΝΕΛ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως Κοινοβουλευτική Ομάδα-Eκτελεστική Eπιτροπή των ΑΝΕΛ

Ο Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως Κοινοβουλευτική Ομάδα-Eκτελεστική Eπιτροπή των ΑΝΕΛ
Κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συγκάλεσε ο Πάνος Καμμένος.
Η συνεδρίαση των δύο οργάνων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 14:00, στα γραφεία του κινήματος.
Οπως είναι φυσικό το θέμα που αναμένεται να τεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων δεν είναι άλλο από το Σκοπιανό, ειδικότερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπως προκύπτουν και από την επαφή που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου συναντήθηκε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.
Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος ήδη από την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος είχε διαμηνύσει προς όλους τους τόνους ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δεχτούν να εμπεριέχεται στην ονομασία ο όρος «Μακεδονία».«Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία”» είχε σημειώσει ο Πάνος Καμμένος διαφωνώντας και με τους προσδιορισμούς «Άνω» και «Νέα Μακεδονία».
«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο "Μακεδονία". Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε», είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως Κοινοβουλευτική Ομάδα-Eκτελεστική Eπιτροπή των ΑΝΕΛ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1934974359621622358
Σχόλια
item