Παντρεύεται ο Chris Martin και η Dakota Johnson; Παντρεύεται ο Chris Martin και η Dakota Johnson; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παντρεύεται ο Chris Martin και η Dakota Johnson;

Παντρεύεται ο Chris Martin και η Dakota Johnson;

Έχουν σχέση μόνο μερικούς μήνες, αλλά ο Chris Martin και η Dakota Johnson σχεδιάζουν ήδη το ταξίδι του μέλιτος ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα RadarOnline.com, που ασχολείται με τις ζωές των διάσημων.

«Ο Chris Martin λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο άνετα σε μία σχέση, σκέφτεται ότι είναι το πιο κουλ κορίτσι κι έχει ήδη πει ότι την αγαπάει», δήλωσε μία πηγή.

Και βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία αφού και η 28χρονη Dakota Johnson λέει στους φίλους της ότι γνωρίζει πως ο 40χρονος Martin είναι ο άντρας που θα παντρευτεί.

«Έχουν ήδη πει ότι έχουν συζητήσει τη δυνατότητα να παντρευτούν το επόμενο έτος, θέλουν απλώς πρώτα να δουν πώς θα είναι τα ταξίδι τους για την περιοδεία του Κρις πριν κάνουν το μεγάλο βήμα», λέει η πηγή.

Ενώ οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν αυτήν την αγάπη, η πρώην σύζυγος του Martin, Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του τραγουδιστή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
Παντρεύεται ο Chris Martin και η Dakota Johnson;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7192671798490830964
Σχόλια
item