Οι κούκλες αδερφές των Ελλήνων celebrities (pics) Οι κούκλες αδερφές των Ελλήνων celebrities (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι κούκλες αδερφές των Ελλήνων celebrities (pics)

Οι κούκλες αδερφές των Ελλήνων celebrities (pics)
Ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, που δεν έχουν καμία σχέση με το λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ και της τηλεόρασης.
Άθελα τους, όμως, γίνονται αντικείμενο συζήτησης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουν τους εαυτούς τους σε σελίδες περιοδικών.
Μερικές από τις αδερφές των εγχώριων εκπροσώπων του star system κερδίζουν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και τη γοητεία τους. 
Εκείνος ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Εκείνη επιτυχημένη δικηγόρος που ζει μόνιμα στην Ολλανδία. 
Η αδερφή του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κατερίνα, είναι η μεγάλη αδυναμία του γοητευτικού καλλιτέχνη, όπως άλλωστε και του τρίτου τους αδερφού, Παύλου. Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τρίδυμα! 
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» αναφέρει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση της αδερφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποδεικνύεται αληθινή. 
Η 18χρονη Κατερίνα είναι ο άνθρωπος που η παρουσιάστρια προσέχει όσο λίγους, ενώ τα κοινά τους ενσταντανέ από εξόδους δεν απουσιάζουν, από το λογαριασμό της τηλεπερσόνας στο Instagram. 
Το ίδιο εντυπωσιακή με την αδερφή της, Ευαγγελία Αραβανή, είναι η 27χρονη Μαρία που μοιάζει αρκετά με την παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο. 
Αν και για την ίδια δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα, η Ευαγγελία δεν την αποχωρίζεται, το τελευταίο διάστημα, στις νυχτερινές της εξορμήσεις με τις φωτογραφίες τους να βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο. 
«Μπόμπα» ή αλλιώς όνομα και πράγμα! Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με τη σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ η σχέση που έχουν μεταξύ τους μόνο τρυφερή και όμορφη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. 
Η 25χρονη κοπέλα, πάντως, έχει πτυχίο γεωλογίας και είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό, γεγονός που κάνει τη Χριστίνα υπερήφανη. 
Και οι δύο καλλιτεχνικές φύσεις, λαμπερές και εκθαμβωτικές, η Demy και η Ρώμη Παπαδέα είναι αυτοκόλλητες. 
Η τραγουδίστρια μιλά και λιώνει για την αδερφή της, ενώ πιστεύει πολύ στο ταλέντο της και φροντίζει να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. 
Η Ρώμη είναι δικηγόρος και στιχουργός με το τραγούδι «This is love», που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, να φέρει την υπογραφή της. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι κούκλες αδερφές των Ελλήνων celebrities (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6663409483257405216
Σχόλια
item