Κώστας Φραγκολιάς: «Μου λείπει η Ελένη Τσολάκη»

Κώστας Φραγκολιάς: «Μου λείπει η Ελένη Τσολάκη»
Ο Κώστας Φραγκολιάς, βρίσκεται 4 χρόνια στην εκπομπή Happy Day. Υπήρξε κάποια δυσκολία που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια ή όλες οι μέρες ήταν... happy;
«Οι περισσότερες, το 90% δηλαδή, ήταν Happy. Υπήρξαν όμως και μέρες που είχαμε για παράδειγμα κάποιο καβγά με τον Δήμο Βερύκιο. 
Επίσης θυμάμαι την περίοδο που η Ελένη Τσολάκη σκεφτόταν αν θα μείνει στην εκπομπή ή θα φύγει. Τότε, οι μέρες αυτές ήταν περίεργες. Ωστόσο, το κλίμα εξακολουθούσε να είναι ωραίο μεταξύ μας αλλά ο καθένας μέσα του ένιωθε λίγο περίεργα...»
Η αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη τον επηρέασε; «Ναι, μας επηρέασε. Σκεφτόμασταν ποιος θα μπορούσε να την αντικαταστήσει, αν αυτό το εύθυμο κλίμα που είχαμε ως ομάδα χανόταν... Ποια κοπέλα θα ερχόταν, η οποία δεν θα έβλεπε ανταγωνιστικά εμάς ή τη Σταματίνα και δεν θα ήθελε να «φανεί». Διάφορα τέτοια πράγματα που συμβαίνουν σε μια ομάδα η οποία είναι δεμένη χρόνια»
Του λείπει καθόλου η Ελένη Τσολάκη;
«Ναι, μου λείπει...»
Φέτος υπάρχει νέα τηλεοπτική ομάδα. Έχουν δέσει ή θέλει λίγο περισσότερο χρόνο για να δεθεί με τους νέους συνεργάτες του;
«Τηλεοπτικά νομίζω ότι έχουμε δεθεί. Έχουν βρεθεί οι ρόλοι και κάνουμε και πλάκα. Τώρα προσωπικά έχω έρθει περισσότερο κοντά με τη Φλωρίντα και όχι τόσο με την Τίνα και τον Χρήστο», λέει στο Mytv.

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Φραγκολιάς: «Μου λείπει η Ελένη Τσολάκη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4662157741533460508
item