Αλβανός σωματέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα Αλβανός σωματέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλβανός σωματέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα

Αλβανός σωματέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα

Για κακή τύχη του 32χρονου αλλοδαπού, εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο των ιταλικών αρχών.

Φυγαδεύτηκε από την Ιταλία όπου εξανάγκαζε με τη βία νεαρές γυναίκες να εκδίδονται και κατέφυγε στην Ελλάδα, ένας νεαρός Αλβανός που αναζητούνταν από τις αρχές της γειτονικής χώρας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Για κακή τύχη του 32χρονου αλλοδαπού, εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο των ιταλικών αρχών, με κατηγορίες για παροχή βοήθειας, διευκόλυνση και εκμετάλλευση σε διακεκριμένη πορνεία με χρήση απειλών και βίας.

Έτσι, ο 32χρονους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα όπου εκκρεμούν οι κατηγορίες σε βάρος του.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αλβανός σωματέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 352553808148295453
Σχόλια
item