Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια της Τζένης Βάνου Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια της Τζένης Βάνου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια της Τζένης Βάνου

Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια της Τζένης Βάνου | tlife.gr
Τα αξέχαστα τραγούδια της μεγάλης Τζένης Βάνου, παρουσιάζει η μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 
Η Φωτεινή, μια ερμηνεύτρια που μαγεύει το κοινό με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία, επιλέγει τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία των εμφανίσεών της, την πόλη που αγάπησε τη Τζένη Βάνου από τα πρώτα κιόλας χρόνια στο θρυλικό φεστιβάλ, αλλά τιμά και  την ίδια όσες φορές βρεθεί εκεί!
Έχοντας την εμπιστοσύνη των μεγάλων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Νίκος Μαμαγκάκης) και αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου, παρουσιάζει μία πλούσια και εξαιρετικών φωνητικών απαιτήσεων παράσταση φωτίζοντας αυθεντικούς λαϊκούς δρόμους και όχι μόνο… 
Μας μεταφέρει στη χρυσή εποχή του φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης!


Την πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσε δισκογραφικά τα τραγούδια της Τζένης Βάνου ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις! Το τραγούδι «Αγόρι μου» κέρδισε το κοινό που ζητάει πάντα στις συναυλίες της να το ακούει!
Μαζί της επταμελής ορχήστρα κορυφαίων μουσικών! Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος που εμπιστεύονται όλοι οι τραγουδιστές, ο Γιώργος Παπαχριστούδης! Μια παράσταση γεμάτη αληθινές επιτυχίες που δεν πρέπει να χάσετε!
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια της Τζένης Βάνου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5541264914108759451
Σχόλια
item