Πρέβεζα: Δημόσια κτίρια-φαντάσματα μένουν αναξιοποίητα στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Δημόσια κτίρια-φαντάσματα μένουν αναξιοποίητα στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δημόσια κτίρια-φαντάσματα μένουν αναξιοποίητα στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: Δημόσια κτίρια-φαντάσματα μένουν αναξιοποίητα στην Πρέβεζα

Αρκετά είναι τα δημόσια κτίρια-φαντάσματα που μένουν εγκαταλειμμένα εδώ και πολλά χρόνια στην Πρέβεζα, ενώ κάποια από αυτά βρίσκονται σε περίοπτες θέσεις.

Για παράδειγμα στην παραλία της Πρέβεζας βρίσκονται εγκαταλειμμένα  τα κτίρια: του πρώην Τελωνείου, της πρώην Στρατολογίας και το κτίριο που στέγαζε οικογένειες αξιωματικών όταν η Πρέβεζα είχε στρατό(φωτό).


Μέχρι τώρα καμία παρέμβαση δεν έγινε στα κτίρια αυτά και κανένα αίτημα δεν έχει υποβληθεί προς το δημόσιο για την αξιοποίησή τους.


Σήμερα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν  οι Δήμοι για να αξιοποιήσουν αυτού του είδους τα ακίνητα.


Μόνο που για την περίπτωση της Πρέβεζας το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί ευκαιρία και δεν ισχύει, καθώς αφορά εγκαταλειμμένα ακίνητα που έχουν ήδη παραχωρηθεί στους Δήμους.


Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει καθώς ούτε ο Δήμος τα έχει διεκδικήσει δυναμικά, ούτε οι κυβερνώντες είχαν την πολιτική βούληση να τα διαθέσουν στον Δήμο.


Την ίδια στιγμή το δημόσιο πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο σε ιδιώτες για ενοίκια εν μέσω οικονομικής κρίσης.


Αιδώς!


http://prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δημόσια κτίρια-φαντάσματα μένουν αναξιοποίητα στην Πρέβεζα
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8007827397207895141
Σχόλια
item