Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει πώς τη φλέρταρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και δηλώνει: «Με τον Νίκο έχουμε τα ίδια “θέλω”» Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει πώς τη φλέρταρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και δηλώνει: «Με τον Νίκο έχουμε τα ίδια “θέλω”» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει πώς τη φλέρταρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και δηλώνει: «Με τον Νίκο έχουμε τα ίδια “θέλω”»

Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει πώς τη φλέρταρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και δηλώνει: «Με τον Νίκο έχουμε τα ίδια “θέλω”» | tlife.gr
Στα καλύτερά της βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή! Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απολαμβάνει την επιτυχία στα επαγγελματικά της, μιας και κλήθηκε να παρουσιάσει το Dancing with the Stars 6, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει τον έρωτα, στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου. 
Τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος καλλιτέχνης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Ευαγγελία δεν κρύβει πια ότι είναι ερωτευμένη!
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, η Ευαγγελία Αραβανή σπάει την σιωπή της για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση και πως το μόνο που θέλει είναι να έχει μια φυσιολογική ζωή με τον σύντροφό της.
Σε τι φάση σε βρίσκουμε στα προσωπικά σου;
Σε μια πολύ καλή φάση, όπως και στα επαγγελματικά, γι’ αυτό σου είπα νωρίτερα πως είμαι ευγνώμων.
Είναι και ο σύντροφός σου, Νίκος Οικονομόπουλος, ένας άνθρωπος στον οποίο δεν αρέσει καθόλου η προβολή της προσωπικής του ζωής. Ταιριάξατε στο συγκεκριμένο θέμα;
Νομίζω ναι.
Και όλο αυτό, κάνει καλό και στη σχέση;
Δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακό. Σημασία έχει πως εμείς οι δύο είμαστε καλά. Έχουμε τα ίδια “θέλω”.
Τα “θέλω” αυτά ποια είναι;
Προσπαθούμε να ζούμε φυσιολογικά όπως κάθε ζευγάρι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πούμε “γεια σας, εδώ είμαστε”. Από την άλλη, δεν μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι.


Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον Νίκο;
Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μία απλή γνωριμία και μία τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ.
Σε προσέγγισε εκείνος λοιπόν…
Όλο ξεκίνησε από μία συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε μένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…
Θέλεις τον άντρα κυνηγό; Είσαι παραδοσιακή γυναίκα;
Είμαι, και όχι μόνο σε αυτό που μου ανέφερες. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον σύντροφό μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Είμαι από τις γυναίκες που μου αρέσει να κάνω δουλειές του σπιτιού. Η αγαπημένη μου είναι να πλένω τα πιάτα, δεν θέλω να έχω πλυντήριο πιάτων σπίτι μου. Ίσως είναι η ψυχοθεραπεία μου. Μου αρέσει, επίσης, να μαγειρεύω.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι του;
Είναι πολλά, αλλά θα σου πω αυτό με αυτό που γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το “Για κάποιον λόγο”, καθώς για κάποιον λόγο, γίνονται τελικά όλα.
Συγκατοικείτε;
Όχι. Μένουμε πολλές φορές μαζί, αλλά δεν συγκατοικούμε. Κάτι που επίσης γράφτηκε και το οποίο επίσης δεν ισχύει.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει πώς τη φλέρταρε ο Νίκος Οικονομόπουλος και δηλώνει: «Με τον Νίκο έχουμε τα ίδια “θέλω”»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8423167264659576470
Σχόλια
item