Σύλληψη αφγανού με πυροκροτητές - Σε συναγερμό η αντιτρομοκρατική Σύλληψη αφγανού με πυροκροτητές - Σε συναγερμό η αντιτρομοκρατική | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σύλληψη αφγανού με πυροκροτητές - Σε συναγερμό η αντιτρομοκρατική

Σύλληψη αφγανού με πυροκροτητές - Σε συναγερμό η αντιτρομοκρατική
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.

Πρόκειται πιθανότατα για Αφγανό, αλλά στην κατοχή του έχουν βρεθεί πολλές ταυτότητες που κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστές και εξετάζεται ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία του, καθώς και ο ρόλος του.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου περιφερόταν ως άστεγος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο ήταν οι πυροκροτητές.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται.Αξίει να σημειωθεί ότι για τον συλληφθέντα είχε εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σύλληψη αφγανού με πυροκροτητές - Σε συναγερμό η αντιτρομοκρατική
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5775373368517696800
Σχόλια
item