Ρήγμα λόγω Ζουράρι στους ΑΝΕΛ-Την αποπομπή του ζητά ο Δ. Καμμένος Ρήγμα λόγω Ζουράρι στους ΑΝΕΛ-Την αποπομπή του ζητά ο Δ. Καμμένος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρήγμα λόγω Ζουράρι στους ΑΝΕΛ-Την αποπομπή του ζητά ο Δ. Καμμένος

Ρήγμα λόγω Ζουράρι στους ΑΝΕΛ-Την αποπομπή του ζητά ο Δ. Καμμένος
Την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζητά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ τον καλεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για προσβλητικές δηλώσεις του κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη. 

Αφορμή της δήλωσης του Δημήτρη Καμμένου, μέσω του ΣΚΑΙ, είναι οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ. 

Ο κ. Ζουράρις σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το «Βήμα» ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, εμφανίζεται με δήλωσή του έτοιμος να παραιτηθεί από υφυπουργός ανακοινώνοντας την απόφαση του τη Δευτέρα στη Βουλή. 

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει επικοινωνήσει με τον Κ. Ζουράρι του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ενδεχόμενη παραίτηση Ζουράρι, ενδεχόμενα να ανοίγει συντομότερα και το δρόμο για τον ανασχηματισμό...

ΝΔ: Σύμβολο εκφυλισμού και κατάντιας της κυβέρνησης ο Ζουράρις


Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι υβριστικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Αρη. 

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης» τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

Επιπλέον, η ΝΔ εξαπολύει βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Ρήγμα λόγω Ζουράρι στους ΑΝΕΛ-Την αποπομπή του ζητά ο Δ. Καμμένος
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4670207083094174606
Σχόλια
item