Γιάννενα: Από παράταση σε παράταση η κεντρική πλατεία…

Γιάννενα: Από παράταση σε παράταση η κεντρική πλατεία…
Από παράταση σε παράταση οδηγείται ο Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Ιωαννίνων. Πρόκειται για ένα από τα έργα που επιδιώκει να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή, το οποίο προς το παρόν, είναι αντιμέτωπο με καθυστερήσεις.

Η Δημοτική Αρχή επέλεξε ως πρώτο βήμα τον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, διαδικασία που ναι μεν μπορεί να αποφέρει ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις, συνήθως όμως αποδεικνύεται και εξαιρετικά χρονοβόρα.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Οκτώβριο με πρώτη καταληκτική ημερομηνία της 11η Δεκεμβρίου. Στην πορεία πήρε παράταση μέχρι το τέλος του μήνα κι ακολούθησε μία ακόμη μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.
Φαίνεται ότι τώρα, ο διαγωνισμός οδηγείται σε μία ακόμη παράταση. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη, με ένα και μοναδικό θέμα!
«Παράταση προθεσμίας υποβολής μελετών του Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων με τίτλο: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΥΡΡΟΥ”».
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των μελετών, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Από κύκλους της Δημοτικής Αρχής, διαρρέεται ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί ανέρχονται σε μερικές δεκάδες. Ωστόσο παραμένει το ερώτημα για τους λόγους που οδηγούν τον διαγωνισμό από παράταση σε παράταση…
Κι όλα αυτά όταν ο Δήμος όφειλε να τρέχει τις διαδικασίες καθώς ο ίδιος σκοπεύει να το εντάξει και να το υλοποιήσει μέσω του ΕΣΠΑ.
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Από παράταση σε παράταση η κεντρική πλατεία…
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6099973770686867147
item