Άρτα: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άρτα: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Άρτα: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς συνάντηση των εθελοντών και των μελών του πραγματοποίησε το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά την οποία έγινε και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Βασιλείου, εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ, αφού ευχήθηκε σε όλους ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμπολίτες και τους Φορείς που στήριξαν την προσπάθεια του Τμήματος να σταθεί αρωγός σε όλους τους συμπολίτες που χρειάζονται βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τις πιο βασικές ανάγκες επιβίωσης όπως η διατροφή, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η ένδυση.

Ευχαρίστησε επίσης τους Εθελοντές του Τμήματος, οι οποίοι με παραδειγματική αφοσίωση στην υψηλή αποστολή τους αποτελούν τους βασικούς στυλοβάτες του έργου του Τμήματος.

Στη συνέχεια μετέφερε προς όλους επίκαιρο μήνυμα και ευχές του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντωνίου Αυγερινού και τέλος αφού τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του, έδωσε το λόγο στον Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο, ο οποίος αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα απεύθυνε σε όλους, μαζί με τις ευχές και τις ευλογίες του, ολιγόλεπτο μήνυμα για την μεγάλη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης σαν αυτή που διέρχεται σήμερα η κοινωνία μας. 


Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7609052446788423982
Σχόλια
item