Κάτω από την ίδια στέγη Ζοζεφίν Βέντελ και Βασίλης Μιχαήλ

Κάτω από την ίδια στέγη Ζοζεφίν Βέντελ και Βασίλης Μιχαήλ
Σοβαρεύει το πράγμα! Η Ζοζεφίν Βέντελ και ο Βασίλης Μιχαήλ έκαναν το επόμενο βήμα στην πολύπαθη σχέση τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος εφοπλιστής και η ξανθιά τραγουδίστρια ζουν εδώ και μερικούς μήνες κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, γεγονός που έχει «φουντώσει» τους ψιθύρους στην κοσμική Αθήνα ότι το ειδύλλιό τους θα έχει τελικά happy end.
Οι δύο νέοι, πάντως, αποφεύγουν σε γενικές γραμμές να προβάλλουν την προσωπική ζωή τους, επιλέγοντας να κρατούν χαμηλά τους τόνους.
Ωστόσο, στις λίγες κοσμικές εμφανίσεις που κάνουν φαίνονται πάντα πολύ αγαπημένοι. Το ειδύλλιο του γοητευτικού Βασίλη και της εκρηκτικής Ζοζεφίν ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 στη Μύκονο.
Αποκάλυψη
Ηταν μάλιστα η «Espresso» που το έφερε πρώτη στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας το τρυφερό τετ α τετ που είχαν οι δυο τους στην παραλία Ψαρού.
Η σχέση τους, όμως, έμελλε να περάσει από αρκετά... σκαμπανεβάσματα. Τον Νοέμβριο του 2016 έγινε γνωστό ότι χώρισαν, μερικούς μήνες μετά επανασυνδέθηκαν και το περασμένο καλοκαίρι άρχισαν να κυκλοφορούν πλέον επίσημα ως ζευγάρι, κάνοντας μάλιστα και κοινή εμφάνιση στο γαμήλιο πάρτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Αντε, και στα δικά τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Κάτω από την ίδια στέγη Ζοζεφίν Βέντελ και Βασίλης Μιχαήλ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7917514685363161999
item