Πυρά Νίκου Αναδιώτη σε Αλεξάνδρου: “Δεν μου λείπει ο Αλεξάνδρου σαν φίλος!”

Πυρά Νίκου Αναδιώτη σε Αλεξάνδρου: “Δεν μου λείπει ο Αλεξάνδρου σαν φίλος!” | tlife.gr
Την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει ο Νίκος Αναδιώτης, λίγο καιρό μετά το τέλος του Nomads και την επιστροφή των δυο παιχτών στην Αθήνα από το Παλαουάν. 
Οι δυο γνωστοί παρουσιαστές και μοντέλα, βρέθηκαν μαζί στο παιχνίδι, αλλά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού φαίνεται να ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσά τους.
Αν και αρχικά φάνηκε να είναι φίλοι στην ομάδα της Φωτιάς, ο Νίκος Αναδιώτης σύντομα πήρε αποστάσεις από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στην ένωση των ομάδων, δημιούργησε το δικό του παρεάκι με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. 
Η “μαύρη κλίκα”, όπως χαρακτηρίστηκε, είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίχτες και φυσικά οδήγησε και σε “θερμά” επεισόδια.
Αν ήσουν μάλιστα, fan του παιχνιδιού θα θυμάσαι την στιγμή που πριν από ένα αγώνισμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δηλώσει: “Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα, είναι με τον Νίκο που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του.
Άρα αυτό που με λυπεί απ’ όλα εδώ πέρα μέσα είναι το ότι δεν είμαι με τον Νίκο” για να πάρει την απάντηση: 
“Επειδή αναφέρεται το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό τώρα αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads”.
Και μπορεί εκείνη τη στιγμή, ο Νίκος Αναδιώτης να απέφυγε να μιλήσει για την “κόντρα” με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, σε συνέντευξη που έδωσε όμως στο Down Town αποκαλύπτει: “Δεν μου λείπει ο Αλεξάνδρου σαν φίλος!”
Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!
epirusblog.gr
5 of 5
Πυρά Νίκου Αναδιώτη σε Αλεξάνδρου: “Δεν μου λείπει ο Αλεξάνδρου σαν φίλος!”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 244904521249888493
item