Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Ιατρού: Οχημα της έκλεισε το δρόμο Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Ιατρού: Οχημα της έκλεισε το δρόμο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Ιατρού: Οχημα της έκλεισε το δρόμο

Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Ιατρού: Οχημα της έκλεισε το δρόμο
Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το υπόθεση της Μαρίας Ιατρού. Της άτυχης γυναίκας που τον περασμένο Απρίλιο ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, στη θάλασσα της Αμφιλοχίας.
«Προφανώς ένα όχημα της έκλεισε το δρόμο» είναι το στοιχείο που επαναφέρει την υπόθεση στο προσκήνιο.
Τη δήλωση αυτή έκανε μιλώντας στην τηλεόραση του STAR ο πραγματογνώμονα ο οποίος εξέτασε το όχημά της. «Μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ στο αριστερό μέρος υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι  μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου», είπε συγκεκριμένα.
«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως να φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά, χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξήγησε ο πραγματογνώμονας.
Η οικογένειά της κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Η αισθητικός Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της. 
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Epirusblog Gr
5 of 5
Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Ιατρού: Οχημα της έκλεισε το δρόμο
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5585859668839021123
Σχόλια
item