Πρέβεζα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας Πρέβεζα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας

Πρέβεζα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας
Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα έκοψε το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Πρέβεζας.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, η εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Ελευθερία Αγγέλη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παππάς ενώ τις ευχές του Μητροπολίτη  Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων μετέφερε ο πατέρας Δημήτριος Ντούσκας.
Ο  κ. Μπαϊλης  ευχήθηκε σε όλους υγεία και  ευτυχία  σημειώνοντας ότι τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι εκείνα που δίνουν σε όλους μας μαθήματα υπομονής, μαχητικότητας και αισιοδοξίας αφού κατάφεραν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να  σταθούν με αξιοπρέπεια στα πόδια τους, να δημιουργήσουν οικογένειες και να αποτελούν ειδικώτερα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία παράδειγμα προς μίμηση και στήριγμα για τις νεώτερες γενιές.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα παρούσα στις ανάγκες των ατόμων της τρίτης ηλικίας καταβάλλοντας συνεχή προσπάθεια για την στήριξή τους και την ενίσχυση των δομών που  τους αφορούν.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του μεγάλου αριθμού μελών του ΚΑΠΗ εξάλλου οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Δομών που διαθέτει ο Δήμος και αφορούν την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κέντρο Κοινότητας κλπ) ενημέρωσαν για τις δράσεις τους και τις  παροχές (υλικές και συμβουλευτικού χαρακτήρα) που μπορούν να λάβουν απευθυνόμενοι σε αυτούς οι δημότες.
Οι ηλικιωμένοι εξάλλου ενημερώθηκαν για τον Αποκριάτικο χορό που πραγματοποιεί στις 13 Φεβρουαρίου το ΚΑΠΗ δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν στιγμές χαράς, κεφιού και ξεγνοιασιάς.
Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια που  παρουσίασαν οι Χορωδίες του ΚΑΠΗ και του ξενώνα  Ψυχαργώς. 
pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 1385204787683338764
Σχόλια
item