Βαρεμένος εναντίον Καμμένου για την ΠΓΔΜ Βαρεμένος εναντίον Καμμένου για την ΠΓΔΜ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βαρεμένος εναντίον Καμμένου για την ΠΓΔΜ

Βαρεμένος εναντίον Καμμένου για την ΠΓΔΜ

Την διαφωνία του με την πρόταση του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό εξέφρασε απο το βήμα της βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. «Δεν καταλαβαίνω την φιλολογία για το δημοψήφισμα» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την ονοματολογία. 

Παράλληλα εξαπέλυσε βολές στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως «η περιπέτεια του Σκοπιανού δεν ξεκίνησε στο Βουκουρέστι» καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντήσούν αν άκουσαν κάτι απο τον πατέρα τους για το θέμα. 


«Αραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε κάτι απο τον πατέρα του για το τι συνέβει τότε; Τι οδήγησε στην δήλωση πως δεν πειράζει και πως μετά απο 15 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τίποτα; Η Μπακογιάννη έχει ακούσει τίποτα για το φόνο; Αν κάποιος νομίζει πως στο παρασκήνιο θα συμφωνεί και στο προσκήνιο διαφωνεί για να κάνει φθορά στην κυβέρνηση πλανάτε πλάνην οικτρά» τόνισε χαρακτηριστικά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Βαρεμένος εναντίον Καμμένου για την ΠΓΔΜ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 7540690780929480175
Σχόλια
item