Σπάνια εμφάνιση στα φλας έκανε η Παπαληγούρα με το αμόρε της

Σπάνια εμφάνιση στα φλας έκανε η Παπαληγούρα με το αμόρε της
Ο έρωτας της πάει πολύ. Μπορεί η Λένα Παπαληγούρα να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρύβεται κιόλας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας μια από της σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τις στο πλευρό του συντρόφου της, του πολιτικού μηχανικού Ακη Πάντου. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στο θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου» και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηρωες».

Η σχέση της Λένας και του Ακη μετρά περίπου ενάμιση χρόνο. Γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2016, όταν εκείνος πήγε να τη δει στη «Λυσιστράτη», και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Κάτω από την ίδια στέγη
Μάλιστα, εδώ και μερικούς μήνες οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο Κολωνάκι, δίπλα στην κατοικία του πατέρα της Λένας, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Αναστάσιου Παπαληγούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν θ' αργήσουν και τα ευχάριστα. Τι εννοούμε; Η Λένα και ο Ακης σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όταν φτάσει αυτή η ευλογημένη ώρα θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν μακριά από τα φλας, διότι είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Σπάνια εμφάνιση στα φλας έκανε η Παπαληγούρα με το αμόρε της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1112621836282426358
item