Γιάννενα: Προσφορά Για Τα Συσσίτια Της Ενορίας Περιβλέπτου! Γιάννενα: Προσφορά Για Τα Συσσίτια Της Ενορίας Περιβλέπτου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προσφορά Για Τα Συσσίτια Της Ενορίας Περιβλέπτου!

Γιάννενα: Προσφορά Για Τα Συσσίτια Της Ενορίας Περιβλέπτου!

Από τα «Ασημένια Χριστούγεννα» και το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων

Τοπικούς φορείς και ιδρύματα που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζουν να στηρίζουν το γιορτινό θεματικό χωριό «Ασημένια Χριστούγεννα» και το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων στο πλαίσιο  δράσεων αλληλεγγύης και προσφοράςπου υλοποιούν.


Μετά λοιπόν από τη δωρεά παιχνιδιών για το Οικοτροφείο της Μονής Δουραχάνης, σειρά είχε η Ενορία Περιβλέπτου, στην οποία προσφέρθηκαν από το Ψυχαγωγικό Πάρκο αντικείμενα καθημερινής οικιακής χρήσης (ποτήρια, ψωμιέρες, κανάτες, κούπες, φλιτζάνια κ.λ.π.). 


Η δωρεά έγινε ως αναγνώριση του πολύτιμου και ευρέως αναγνωρισμένου κοινωνικού έργου της Ενορίας και προκειμένου τα είδη αυτά να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων που καθημερινά διανέμονται από αυτήν σε περισσότερους από 800 συμπολίτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ενορία Περιβλέπτου είχε φέτος το δικό της γιορτινό σπιτάκι στο χωριό των «Ασημένιων Χριστουγέννων»!


epirus-tv-news.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Προσφορά Για Τα Συσσίτια Της Ενορίας Περιβλέπτου!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1669230479250381671
Σχόλια
item