Γιάννενα: ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Λ. Αυγενάκης Γιάννενα: ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Λ. Αυγενάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Λ. ΑυγενάκηςΓιάννενα: ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Λ. Αυγενάκης
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 8.00 το απόγευμα στο Cesaria, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας.
Παρών στην εκδήλωση, που αναμένεται να έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά, θα είναι μεταξύ άλλων και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Σπύρος Βασιλείου αναφέρθηκε στην έλευση του κ. Αυγενάκη ενώ στάθηκε και στα όσα έγιναν στην Βουλή και αφορούν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Ο κ. Βασιλείου υποστήριξε ότι για ακόμη μια φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έβαλε μπροστά τα κομματικά οφέλη και όχι το συμφέρον των πολλών. Έκανε λόγο για συνεχή προσπάθεια «φτωχοποίησης» του ελληνικού λαού ενώ είπε ο «στόχος είναι με πολιτικές επιδομάτων να παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί την ψήφο».
Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Βασιλείου υποστήριξε ότι η θέση της ΝΔ είναι σαφής από το 2008 οπότε και στην ηγεσία ήταν ο Κώστας Καραμανλής. Όπως είπε η διπλωματία δεν προσφέρεται για κομματικά παιχνίδια.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Λ. Αυγενάκης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2554661933111345613
Σχόλια
item