Λοβέρδος: Αποτέλεσμα θρασυδειλίας οι απειλές Τσαβούσογλου Λοβέρδος: Αποτέλεσμα θρασυδειλίας οι απειλές Τσαβούσογλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λοβέρδος: Αποτέλεσμα θρασυδειλίας οι απειλές Τσαβούσογλου

Λοβέρδος: Αποτέλεσμα θρασυδειλίας οι απειλές Τσαβούσογλου
«Οι Τούρκοι διατυπώνουν πρωτοφανείς απειλές σε βάρος της Ελλάδας», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις προκλητικές αναρτήσεις που έκανε στο Twitter ο Χακάν Τσαβούσογλου.
«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όφειλε να είχε διαμορφώσει εκείνο το πλέγμα των διεθνών σχέσεων και ερεισμάτων που θα απέκλειε κάθε απειλή από την Τουρκία ή από οποιοδήποτε άλλο εν δυνάμει εχθρικό παράγοντα. 
Η σπουδή της κυβέρνησης να προσβάλει με ένδικα μέσα την απόφαση χορήγησης ασύλου σε Τούρκο στρατιωτικό ελάχιστες ώρες μετά την έκδοσή της προκαλεί την όχι απλώς αλγεινή αλλά οδυνηρή εντύπωση είτε ότι έχουν αναληφθεί ανομολόγητες δεσμεύσεις είτε ότι υπάρχει φόβος και υποτέλεια», σχολίασε ακόμη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει αίτηση ακύρωσης της χορήγησης ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που διέφυγαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
«Σε κάθε περίπτωση η ΔΗΣΥ θεωρεί τις απειλές Τσαβούσογλου αποτέλεσμα θρασυδειλίας και εκτός ευρωπαϊκού πνεύματος και η Ελλάδα προφανώς τις αποκρούει», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.
Υπενθυμίζεται ότι σε αναρτήσεις του στο Twitter, την Κυριακή, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης ανέφερε μεταξύ άλλων «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».
Epirusblog Gr
5 of 5
Λοβέρδος: Αποτέλεσμα θρασυδειλίας οι απειλές Τσαβούσογλου
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3434262386823720110
Σχόλια
item