Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση

Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση
"Η ΝΔ έχει εκφράσει με σαφήνεια και καθαρότητα έχει εκφράσει τη θέση της, την οποία εκφράζει διαχρονικά" τόνισε στον Realfm 97,8 η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη

"Παρακολουθούμε εδώ και ημέρες, 1,5 μήνα τουλάχιστον, το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, με αποκορύφωση τη χθεσινή συνέντευξη του κ Κοτζιάστην ΕΡΤ, η οποία ήταν ένα μνημείο συνέντευξης. 

Όσο άντεξα να δω, έβλεπα τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ο οποίος έριχνε γενικώς λάσπη σε όλους πρωθυπουργούς της Ελλάδος από το 1970 μέχρι σήμερα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι όλοι ήταν ενδοτικοί μέχρι να έρθει ο ένδοξος κ. Κοτζιάς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Παρακολούθησα έναν άνθρωπο, ο οποίος έλεγε ότι απαιτείται μια εθνική συναίνεση, κραδαίνοντας με υπονοούμενα ότι υπάρχουν χαρτιά στο ΥΠΕΞ ή οτιδήποτε, και δεν άκουσα τη λέξη Βουκουρέστι" συμπλήρωσε.

"Παρακολουθώ τον κ. Κοτζιά να λέει χθες ότι στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ, στην οποία θα πάει δεν πηγαίνει ο υπουργός Άμυνας, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών. Σε ποιον κόσμο ζούμε; Σε ποιον κόσμο ζούμε στον οποίο ψεύδεται ο υπουργός Εξωτερικών κατά τρόπο αναίσχυντο στην τηλεόραση, και λέει ότι σε συσκέψεις του ΝΑΤΟ πηγαίνει ο υπουργός Εξωτερικών" δήλωσε.

"Η εικόνα μιας κυβέρνησης που έχει άγχος να κρατηθεί στην καρέκλα και προσπαθεί να πει ότι δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα, είναι μια εικόνα που αδικεί την χώρα μας. Σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμύνης; Ένας από τους δύο φεύγει, αν διαφωνεί" κατέληξε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4226487445684924192
Σχόλια
item