Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Δευτέρα -«Χειρόφρενο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Δευτέρα -«Χειρόφρενο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Δευτέρα -«Χειρόφρενο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Δευτέρα -«Χειρόφρενο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η Ελλάδα σήμερα Δευτέρα, καθώς ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος.
Η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό θα είναι μεγάλη, καθώς 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ. Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού.
Εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, τη Δευτέρα δεν θα ισχύσει το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα μπορούν όλα τα οχήματα να χρησιμοποιούν τους λεωφορειοδρόμους.
Αναστάτωση θα υπάρξει και στις πτήσεις, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00. Τρίωρη στάση εργασίας (9:00-12:00) έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου). 
Οι δικαστές και οι εισαγγελείς θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 9:00 έως τις 11:00. Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, στην οποία δεν μετέχουν όμως εκείνοι της Αθήνας.
Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί σε συγκέντρωση στη πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:30, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Η ΓΣΕΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 17:00 στο Σύνταγμα. Το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση και συλλαλητήριο στις 18:00 στην Ομόνοια.

Epirusblog Gr
5 of 5
Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα Δευτέρα -«Χειρόφρενο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3945332750910876696
Σχόλια
item