Βασάλος - Βαλαβάνη: Το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα..! Βασάλος - Βαλαβάνη: Το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα..! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βασάλος - Βαλαβάνη: Το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα..!

 Βασάλος - Βαλαβάνη: Το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα..!
Η πρώτη φορά που είδαμε το ζευγάρι σε τρυφερή στιγμή.

Πολύ λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του Dancing with the Stars την Παρασκευή (26/1) κάτι αναμενόμενο με τα ονόματα των σταρ που συμμετέχουν και χορεύουν. 
Ανάμεσα στους πολλούς λαμπερούς συμμετέχοντες είναι και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία εντυπωσίασε και απέσπασε θετικές κριτικές με τις χορευτικές της ικανότητες.
Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Survivor και είμαι ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες.  
Αρχικά, βεβαίως, φρόντιζαν να είναι διακριτικοί με τη σχέση τους, ωστόσο τώρα πια δεν κρύβονται και ήδη έχουμε δει τις πρώτες τρυφερές στιγμές ανάμεσά του! 
Το ταιριαστό ζευγάρι μας χάρισε στην πρεμιέρα του Dancing και το πρώτο του φιλί δημοσίως: η δημοσιογράφος αφότου χόρεψε πήγε στο κοινό όπου καθόταν ο καλός της και τράβηξε ένα βίντεο όπου τον ρώταγε πως του φάνηκε το χορευτικό της . 
Ο Κωνσταντίνος της απάντησε προσπαθώντας να την πειράξει και η Ευριδίκη γύρισε όλο νάζι και κατάφερε να του πάρει ένα φιλί!
Δείτε το στιγμιότυπο:

Epirusblog Gr
5 of 5
 
Βασάλος - Βαλαβάνη: Το πρώτο τους φιλί μπροστά στην κάμερα..!
Epirusblog Gr
5 of 5
 
show biz 5857294918182440918
Σχόλια
item