Θεσπρωτία: Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου Θεσπρωτία: Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου


Θεσπρωτία: Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου
Ένα νέο απινιδωτή απόκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς με την τελετή παράδοσης να πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.  

Τον απινιδωτή προμηθεύτηκε ο σύλλογος από την Περιφέρεια Ηπείρου με την χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς, με την περιφερειακή σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη να δηλώνει σχετικά:  “H Περιφέρεια Ηπείρου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής Ποταμιάς και με την συνδρομής της Τράπεζας Πειραιώς, προμηθευτήκαμε έναν νέο απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση, τον επικεφαλής Δικτύων και Επιχειρηματικών Κέντρων της τράπεζας Πειραιώς Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας κ. Αντώνη Γούση, τον κ. Κωστα Πασχάλη στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς καθώς και τον διευθυντή του υποκαταστήματος Ηγουμενίτσας κ. Στέλιο Οικονόμου"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: 
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι η Γλυκή, η Ποταμιά όσο και τα γύρω χωριά απέκτησαν τον τόσο απαραίτητο ειδικά στις μέρες μας απινιδωτή. 

Μετά από αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυκής- Ποταμιάς, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ανταποκρίθηκε και με τη χορηγία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μας προμήθευσε με εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Τουριστικό Περίπτερο Γλυκής!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την συνεισφορά, τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και την Τράπεζα Πειραιώς που για ακόμη μια φορά ανταποκρίνονται στα αιτήματα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου!

Η παράδοση του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.

Επίσης, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο τόσο για πρώτες βοήθειες όσο και για χρήση του απινιδωτή, καθώς χρειάζονται γνώσεις και πιστοποίηση για τη χρήση του. 

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το σεμινάριο άμεσα!

thespro.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3183308360858628991
Σχόλια
item