Βανέσα Αδαμοπούλου: Στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα Βανέσα Αδαμοπούλου: Στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βανέσα Αδαμοπούλου: Στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα

Βανέσα Αδαμοπούλου: Στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα | tlife.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι από τα ζευγάρι που τους δένει μια ιδιαίτερη σχέση. Μετρούν πολλά χρόνια μαζί, στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα και έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί που τους έφερε ακόμα πιο κοντά.
“Είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που έχω ερωτευτεί πέρα από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ πιο απλό από το «αυτή είναι η γυναίκα για να είμαστε για πάντα μαζί» ή η «ιδανική». Είμαι άνθρωπος του ενστίκτου”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός για την σύντροφό του σε πρόσφατη σνέντευξή του.
Δεν θα μπορούσε η σύντροφός του να λείπει, λοιπόν, από την επίσημη πρεμιέρα της νέα μουσικής παράστασης στην οποία συμμετέχει και ανεβαίνει στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
Στο «Καινούργιο κόκκινο» η θρυλική Τζένη των Πειρατών και ο περιβόητος ληστής Μακήθ, αυτονομούνται από το έργο που τους γέννησε, την «Όπερα της Πεντάρας» και ξεδιπλώνουν την δική τους ερωτική ιστορία μέσα από μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα, με φόντο την Ευρώπη της εποχής των άκρων.
Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκουμε την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Ιωάννη Παπαζήση ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης.
Ο Ιωάννης και η Βανέσα πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE λίγο μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Βανέσα Αδαμοπούλου: Στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5952176243205368007
Σχόλια
item