Δωροθέα Μερκούρη: Έτοιμη για τις χορευτικές της φιγούρες! Δωροθέα Μερκούρη: Έτοιμη για τις χορευτικές της φιγούρες! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Έτοιμη για τις χορευτικές της φιγούρες!

Δωροθέα Μερκούρη: Έτοιμη για τις χορευτικές της φιγούρες! | tlife.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη είναι από τις παρουσίες που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Εκπέμπει θετική ενέργεια και μία όρεξη για ζωή που είναι δύσκολο να μην σε παρασύρει.
Παθιασμένη με ότι κάνει και εξαιρετικά ταλαντούχα, ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει μέσα από ένα νέο ρόλο. Μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing wth the stars. 
Η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι ένα από τα αστέρια του νέου κύκλου του χορευτικού show του ΑΝΤ1 και αναμένεται να μας ξεσηκώσει με το ελληνοϊταλικό ταμπεραμέντο της.
Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για να είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της Παρασκευής. Όσο κουραστικές και να είναι οι πρόβες η Δωροθέα Μερκούρη τις απολαμβάνει και δεν χάνει στιγμή το λαμπερό της χαμόγελο.

Αυτό φαίνεται και μέσα από τα social media της όπου δεν σταματά να ανεβάζει backstage στιγμιότυπα.


Εκτός από την Δωροθέα όμως πανέτοιμοι είναι και οι φίλοι της για να στηρίξουν την συμμετοχή της στο Dancing. Πρώτος ξεκίνησε τον «αγώβα» ο Δημήτρης Μοθωναίος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Έτοιμη για τις χορευτικές της φιγούρες!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6424783608144739894
Σχόλια
item