Παρέμβαση Κοτζιά για τους πλειστηριασμούς μέσω του Πράττω Παρέμβαση Κοτζιά για τους πλειστηριασμούς μέσω του Πράττω | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παρέμβαση Κοτζιά για τους πλειστηριασμούς μέσω του Πράττω

Παρέμβαση Κοτζιά για τους πλειστηριασμούς μέσω του Πράττω

Στο θέμα των πλειστηριασμών παρεμβαίνει ο Νίκος Κοτζιάς. Η υπό την ηγεσία του υπουργού Εξωτερικών Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω θα ζητήσει άμεσα, έως το Φεβρουάριο, από την κυβέρνηση να φέρει νόμο σύμφωνα με τον οποίο δεν θα πλειστηριάζεται, για χρέη στις τράπεζες και στο δημόσιο, η πρώτη κατοικία μέχρι συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. 

Στην απόφαση αυτή προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία του Πράττω, κατά τη συνεδρίασή της την περασμένη Παρασκευή, υπό την προεδρία του υπουργού.

Εκτός από το κοινωνικό πρόβλημα των πλειστηριασμών που πλήττει τους Έλληνες πολίτες, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα. 


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της κίνησης, ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις για το θέμα της ονοματολογίας της ΠΓΔΜ, με τα μέλη του να αποδέχονται την εισήγησή του και τους πολιτικούς χειρισμούς του.

Η ανακοίνωση καταλήγει πως το Πράττω "θα συναινέσει και θα υποστηρίξει όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην ενίσχυση των εθνικών συμφερόντων και των πολιτών της πατρίδας".

Είναι πρακτικά αδύνατο η Ελλάδα να μην αποδεχτεί τον όρο "Μακεδονία" στη νέα ονομασία της ΠΓΔΜ, με δεδομένο ότι το Σκοπιανό είναι ένα πρόβλημα που διαρκεί πάρα πολλά χρόνια και οι συνθήκες έχουν διαμορφωθεί ανάλογα, δήλωσε εξάλλου σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών, ενώ παράλληλα υποβάθμισε τις ενστάσεις του Πάνου Καμμένου.

Epirusblog Gr
5 of 5
Παρέμβαση Κοτζιά για τους πλειστηριασμούς μέσω του Πράττω
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 471863137116545810
Σχόλια
item