Την Ασφάλεια του Προσωπικού πάνω από όλα …Ζήτησε ο Αρχηγός του ΓΕΑ!

Την Ασφάλεια του Προσωπικού πάνω από όλα …Ζήτησε ο Αρχηγός του ΓΕΑ!
Στην 120ΠΕΑ  πέταξε ο Αρχηγός του ΓΕΑ  Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου  αμέσως μετά  την πτώση του Εκπαιδευτικού Αεροσκάφος ,όπου ευτυχώς δεν είχαμε και  θύματα …
Ο Αρχηγός σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε αυστηρή τήρηση των Κανόνων Ασφαλείας, ενώ ζήτησε απο τους Τεχνικούς να μην αφήνουν τίποτε χωρίς να το ελέγχουν σχολαστικότητα!
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 120ΠΕΑ και στην 116ΠΜ
Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας και την 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου!
Τον Α/ΓΕΑ  υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου και ο Υποδιοικητής της 120ΠΕΑ, Σμήναρχος (Ι) Πέτρος Ντουλαπτσής, καθώς και ο Διοικητής της 116ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Σιδερίδης, αντίστοιχα.


Ο Αρχηγός ενημερώθηκε, για τα τρέχοντα θέματα των Μονάδων και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνομίλησε με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους, ενώ έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες που άπτονται της ασφάλειας πτήσεων και της εκπαίδευσής.

Σχόλιο :  Πάντως εμείς γνωρίζουμε οτι ο Αρχηγός έχει βάλει τρεις στόχους απο την ώρα που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑ: Tην 120 ΠΕΑ, το ΚΕΑΠ και την Αναβάθμιση του στόλου των F-16!
Ενώ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις  φέρεται να έχει πει …Θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε!Αλλά για τα Τ2 εφόσον εφ όσον έχει κλείσει η γραμμή παραγωγής των ανταλλακτικών  ,τα πράγματα παραείναι σοβαρά για την εκπαίδευση των Ικάρων μας!
http://veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Την Ασφάλεια του Προσωπικού πάνω από όλα …Ζήτησε ο Αρχηγός του ΓΕΑ!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2545996068708438468
item