Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι

Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι
Eπίθεση από αγνώστους δέχθηκε την Κυριακή ο τέως υφυπουργός Παιδείας, προσφάτως παραιτηθείς, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος θέλησε να παραβρεθεί στο Συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συγκεντρωμένοι στο συλλαλητήριο καθύβρισαν τον υφυπουργό, ενώ πληροφορίες λένε ότι τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο της πόλης. Σύμφωνα με άλλες πηγές που δεν επιβεβαιώνονται, ο πρώην υφυπουργός δέχθηκε και επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Κυριακή, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημόσια διατύπωση σχολίων κατά του Άρη και οπαδών του Ολυμπιακού.

ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια ο προπηλακισμός Ζουράρι
«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Epirusblog Gr
5 of 5
Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 8457526872991184461
Σχόλια
item