Γιάννενα: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες Γιάννενα: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Γιάννενα: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Tην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών, Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς».

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή Γεωργίου Καψάλη. 

Ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αναστάσιος Μικρόπουλος θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας στην εκπαίδευση». 


Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 


Τέλος, θα τιμηθούν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.


Σημείωση: Στις 18.15’ το πανεπιστημιακό λεωφορείο με αφετηρία την Περιφέρεια (κτίριο πρώην Νομαρχίας), θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη, για διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εορταστική εκδήλωση.


Και μνημόσυνο…
Την ίδια μέρα, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο των ευεργετών και διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καθώς και των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό).


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4359535062366059797
Σχόλια
item