Πρέβεζα: Πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει τον τομέα Πρέβεζας-Άρτας της Νέας Δημοκρατίας

Πρέβεζα: Πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει τον τομέα Πρέβεζας-Άρτας της Νέας Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε σε τομεάρχες την πλήρη χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Στο πλαίσιο αυτό, ως τομεάρχης Άρτας-Πρέβεζας αναλαμβάνει η κα Νίκη Κεραμέως.
Η Νίκη Κεραμέως γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει νομική στη Σορβόννη και στο Χάρβαρντ και εργάζεται ως δικηγόρος
Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ανανέωσε τη θητεία της τον Σεπτέμβριο του 2015.
Είναι μέλος στην Ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων και στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.
Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Τον Νοέμβριο του 2016 ορίστηκε τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ.
Με ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «κεντρικός στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές» και προσθέτει πως «εστιάζουμε στην εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει κάθε περιοχή καθώς και στον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια. 
Λαμβάνοντας υπόψιν τον υπάρχοντα προγραμματισμό και το έργο κάθε Περιφέρειας, καταγράφουμε τα προβλήματα που προκάλεσε σε κάθε περιοχή η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαβουλευόμαστε με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, αξιολογούμε τις προτάσεις που διατυπώνονται σε τοπικά και περιφερειακό επίπεδο με σκοπό την προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις  ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού».
atpreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει τον τομέα Πρέβεζας-Άρτας της Νέας Δημοκρατίας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4374191134939656879
item