Άρτα: Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα την Τρίτη στην Άρτα

Άρτα: Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα την Τρίτη στην Άρτα
Το Τμήμα Βιβλιοθήκης και Κέντρο Πληροφόρησης του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου σε συνεργασία με  το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Κέντρο Νεότητας του Δήμου της Ρώμης και το Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «Ο Σκουφάς», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ολοκαύτωμα: κοινωνικοπολιτικές, οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις στον ελληνικό και διεθνή χώρο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00΄, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς», στην Άρτα.
Ομιλητές θα είναι:
Ο Νίκος Γιαννής, Κοινοτικός Υπάλληλος στον Τομέα Διαχείρισης Γνώσης και
Βοήθειας της Ε.Ε. προς τις Αναπτυσσόμενες Χώρες, Βρυξέλλες.
Ο Μωϋσής Ελισάφ, Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και Γ.Γ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.
Ο Χάρης Βαδιβούλης, Δικηγόρος-Γραφολόγος Άρτας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ορχήστρα διδασκόντων και φοιτητών του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Θα παίξουν οι μουσικοί: Βασίλης Κομματάς, Σπήλιος Κούνας, Δημήτρης Μυστακίδης, Στάθης Σαββίδης, Θάνος Σταυρίδης και Απόστολος Τσαρδάκας και θα τραγουδήσουν ο Ανδρέας Καρακότας και η Εύη Κουτσαυτάκη.
Ο Στέφανος Πανακούλιας, Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και μέλος του Team Europe Eυρωπαϊκής Επιτροπής, θα προλογίσει.
Θα συντονίσει η Χριστίνα Θεοδωρίκα, Βιβλιοθηκονόμος της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου.
artabest.net
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα την Τρίτη στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4290454466379669431
item