Προκόπης Παυλόπουλος: «Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας» Προκόπης Παυλόπουλος: «Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προκόπης Παυλόπουλος: «Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας»

Προκόπης Παυλόπουλος: «Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας»

Μήνυμα για τη γιορτή των Θεοφανείων 

«Η γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή Γιορτή της Χριστιανοσύνης, πρέπει να μας διδάσκει και να μας εμπνέει για να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας, στο λαό μας και στο έθνος μας. 


Το μέλλον που στηρίζεται στην Ιστορία μας και στην σύγχρονη θέση μας ως αναπόσπαστου μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά τον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά.

«Αυτό το μέλλον πρέπει να βασίζεται στις εγγυήσεις της ενότητας, της αλήθειας και της αίσθησης χρέους, το οποίο οφείλουμε να εκπληρώσουμε συνδυάζοντας αρμονικά "τον λογισμό και τ’ όνειρο", κατά τον στίχο του Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού, από τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, που παραμένει, διαχρονικές, εξαιρετικά επίκαιρος» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια.

Ολόκληρο το μήνυμά του 

«Η Γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή Γιορτή της Χριστιανοσύνης, πρέπει να μας διδάσκει και να μας εμπνέει για να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην Πατρίδα μας, στο Λαό μας και στο Έθνος μας. 

Το μέλλον που στηρίζεται στην Ιστορία μας και στην σύγχρονη θέση μας ως αναπόσπαστου μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει. 

Αυτό το μέλλον πρέπει να βασίζεται στις εγγυήσεις της ενότητας, της αλήθειας και της αίσθησης χρέους, το οποίο οφείλουμε να εκπληρώσουμε συνδυάζοντας αρμονικά «τον λογισμό και τ’ όνειρο», κατά τον στίχο του Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού, από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους», που παραμένει, δαχρονικώς, εξαιρετικά επίκαιρος».

Epirusblog Gr
5 of 5
Προκόπης Παυλόπουλος: «Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας»
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1568306838379482940
Σχόλια
item