Η καρδιά της Σαλαγκούδη χτυπά για επιχειρηματία Η καρδιά της Σαλαγκούδη χτυπά για επιχειρηματία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η καρδιά της Σαλαγκούδη χτυπά για επιχειρηματία

Η καρδιά της Σαλαγκούδη χτυπά για επιχειρηματία
Στο παρελθόν είχε βρεθεί στην επικαιρότητα για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη και, εφόσον το καυτό ειδύλλιό τους δεν τελείωσε...
... με τον καλύτερο τρόπο, η ωραία δημοσιογράφος από τη συμπρωτεύουσα βρέθηκε εκτεθειμένη όσον αφορά την προσωπική της ζωή.
Γι' αυτό τελευταία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρύψει κάθε είδους ερωτικό φλερτ που μπορεί να υπάρχει στη ζωή της. 
Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, όλο και φουντώνουν οι φήμες πως κάτι τρέχει με την Ανθή Σαλαγκούδη και νεαρό Θεσσαλονικιό επιχειρηματία που ακούει στο όνομα Θάνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Αφρική.
Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά την ερωτική ζωή της, απολαμβάνοντας το φλερτ της με τον Θάνο όσο ακόμα μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! 
Δεν είχε υπολογίσει όμως τους αυτόπτες μάρτυρες που την πέτυχαν σε σούπερ ρομαντικά ενσταντανέ στο wine bar-restaurant Chilai (μικρή φωτό) στο κέντρο της πόλης!
Epirusblog Gr
5 of 5
Η καρδιά της Σαλαγκούδη χτυπά για επιχειρηματία
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1125452368898765117
Σχόλια
item