Γιάννενα: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Γιάννενα: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

Γιάννενα: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή επέβαλε το Εφετείο Ιωαννίνων στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ο οποίος κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος με αφορμή τα περιστατικά βίας σε βάρος του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η δίκη, μετά από αρκετές διακοπές ολοκληρώθηκε ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια στον Άρειο Πάγο.
Πρωτόδικα, το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή και άσκησε έφεση. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, κρίθηκε ένοχος για τρεις εκφοβιστικές πράξεις σπουδαστών σε βάρος του Γιακουμάκη και όχι 15, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.
Ο κ. Κούγιας επεσήμανε με έμφαση ότι τόσο στο πρώτο δικαστήριο, όσο και στο Εφετείο, δεν «υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατατέθηκαν φήμες».
Στην αγόρευσή του ο κ. Κούγιας είχε καυτηριάσει το γεγονός ότι παράλληλα με την δίκη διεξήχθη και τηλεοπτική δίκη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στον χαρακτήρα του άτυχου σπουδαστή, γεγονός που έκανε την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα και να επιστρέψει κατά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Φυλάκιση έξι μηνών στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6948701771935344528
Σχόλια
item