Δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν Δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν

Δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν
Η Λίντσεϊ Λόχαν επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα μας, ανοίγοντας και δεύτερο κλαμπ.
Αυτή τη φορά η 31χρονη ηθοποιός θα προτιμήσει τη Μύκονο για τις... επιχειρήσεις της, όπως -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή «Wendy Williams Show».
Αφού πρώτα μίλησε για το «LOHAN», το κλαμπ που άνοιξε πέρσι στην Αθήνα, η Λόχαν δήλωσε ενθουσιασμένη με το «νησί των ανέμων» το οποίο επισκέπτεται συχνά και ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2018 σκοπεύει να ανοίξει το δικό της νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε αυτό.
Μάλιστα, στη σχετικά άβολη ερώτηση που της έθεσε η παρουσιάστρια για το αν αυτό θεωρείται καλή ιδέα για κάποιον που στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με ουσίες και αλκοόλ, η ηθοποιός άνετη απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αντίθετα απολαμβάνει να παρακολουθεί τους άλλους να γίνονται ρεζίλι, κάτι που η Λόχαν άλλωστε έχει βιώσει αρκετές φορές. 
Στην ίδια εκπομπή επίσης η 31χρονη ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το σχεδιασμό ενός δικού της νησιού μέσα στα Νησιά Κόσμος, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «LOHAN» nightclub άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2016 στην Ιερά Οδό και μάλιστα η διάσημη ηθοποιός είχε δώσει το «παρών» στα εγκαίνια του μαγαζιού.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δεύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8564700000423628110
Σχόλια
item