Ο Βασάλος για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά...» Ο Βασάλος για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Βασάλος για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά...»

Ο Βασάλος για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life μίλησε για την απόφασή του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύψουν τη σχέση τους ενώ δεν έκρυψε τα επόμενα κοινά σχέδιά τους.

Ανακοίνωσες τελικά τη σχέση σου µε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ολο αυτό µε την Ευρυδίκη και τη σχέση µου µαζί της είχε γίνει σίριαλ το τελευταίο διάστηµα. Όπου και να βρισκόµασταν, µας ρωτούσαν αν είµαστε ζευγάρι. 


Ετσι ήθελα να δώσουµε ένα τέλος σε όλο αυτό και το ανακοίνωσα µέσα από την εκποµπή πολύ αυθόρµητα, αιφνιδιάζοντάς τους όλους, γιατί δεν το είχαµε σχεδιάσει από πριν. 

Από την πρώτη ηµέρα που βγήκαµε από το «Survivor», όταν ακόµη δεν ήµασταν ζευγάρι µε την Ευρυδίκη, µας είχαν κάνει πρόταση για κοινή φωτογράφιση. Το συζητήσαµε και είπαµε «γιατί όχι, ας το κάνουµε».Πιστεύεις πως το ότι σας ήθελαν µαζί έπαιξε τον ρόλο του στη σχέση σας;

Με την Ευρυδίκη ήρθαµε κοντά, γνωριστήκαµε καλύτερα και µετά αποφασίσαµε να γίνουµε ζευγάρι. Δεν το κάναµε για τον κόσµο, επειδή ήθελε από την αρχή να µας δει µαζί, και µάλιστα έχουν δηµιουργηθεί και 50 fan pages µε τα ονόµατά µας.

Μαζί εκποµπή θα κάνατε;

Είναι πολύ νωρίς να συζητάµε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ειλικρινά.Σκέφτεστε το επόµενο βήµα στη σχέση σας;

Σίγουρα ένα ζευγάρι σκέφτεται πάντα τα µελλοντικά του σχέδια και τα επόµενα βήµατά του. Εµείς το πάµε step by step. Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα, γάµος, παιδιά κ.ο.κ. Όλα στον καιρό τους. Αν το θέλουµε και οι δύο, όλα θα γίνουν µε τη σειρά τους. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόµη. Είµαστε ένα φρέσκο ζευγάρι και περιµένουµε να δείξει η ιστορία τι θα κάνουµε από εδώ και στο εξής.

Θα ήθελες να γίνεις πατέρας;

Η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια. Θα ήθελα κάποια στιγµή να γίνω πατέρας - γιατί όχι;

Σε µικρή ηλικία, όπως ο δικός σου πατέρας;

Ο πατέρας µου µε έκανε 24 ετών. Δεν θα ήθελα να έχω µεγάλη διαφορά ηλικίας µε τα παιδιά µου, δεν θα ήθελα να µε φωνάζει και «παππού» το παιδί µου. Οσο πιο µικρός γίνεις πατέρας, τόσο το καλύτερο, για να έχεις και µικρή ηλικιακή διαφορά µε το παιδί σου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Βασάλος για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Το πρώτο βήµα είναι η συγκατοίκηση και µετά...»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7354358421190344003
Σχόλια
item