Γιάννενα: ΔΙΚΗ ΔΟΥΒΛΗ - Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων Γιάννενα: ΔΙΚΗ ΔΟΥΒΛΗ - Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΔΙΚΗ ΔΟΥΒΛΗ - Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων

Γιάννενα: ΔΙΚΗ ΔΟΥΒΛΗ - Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων
Με την αγόρευση και πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας και τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και μέρος της υπεράσπισης.
Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων η εκδίκαση της υπόθεσης με την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της Ερικέτης Δούβλη πριν μερικά χρόνια στα Γιάννενα.
Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων, όλοι τους Γεωργιανοί στην καταγωγή, που πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για πρόσωπα ανάξια συμπάθειας που εκτέλεσαν ένα πρωτόγονο και πρωτόγνωρο έγκλημα.
Ακολούθησαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής με τον Ν. Γκόντα που εκπροσωπεί την οικογένεια να τονίζει πως αποδείχθηκε και σε πρώτο βαθμό, αλλά και στο δικαστήριο που εξελίσσεται ότι δεν επρόκειτο για μία συμμορία, αλλά για μία εγκληματική οργάνωση που τέλεσε ένα αποτρόπαιο έγκλημα.
Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων που επιχείρησαν να αποδομήσουν και το κατηγορητήριο, αλλά και την πρόταση του Εισαγγελέως σημείο προς σημείο.
Κοινή συνισταμένη πάντως της υπερασπιστικής γραμμής, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι χθες οι αγορεύσεις του συνόλου των συνηγόρων φαίνεται πως είναι ότι το έγκλημα και στην σύλληψή του και ως προς την εκτέλεσή του έχει ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς τα δύο πρόσωπα που διαφεύγουν της σύλληψης.
Το δικαστήριο διέκοψε αργά το μεσημέρι και θα συνεχιστεί στις 9 Φεβρουαρίου όπου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και να εκδοθεί, εκτός απροόπτου, η απόφαση.
proinanea.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΔΙΚΗ ΔΟΥΒΛΗ - Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του συνόλου των κατηγορουμένων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8030729742253141036
Σχόλια
item