Κατερίνα Κούκα: Αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της! Κατερίνα Κούκα: Αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Κούκα: Αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της!

Κατερίνα Κούκα: Αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της!

Η Κατερίνα Κούκα, που έκανε τεράστια επιτυχία με το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» το 1992, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» στο θέατρο Χώρα και πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν με την τωρινή της εμφάνιση.Η εικόνα της καλλιτέχνιδας λίγο θυμίζει πλέον την άλλοτε γοητευτική μελαχρινή που ξεσήκωνε τον κόσμο με τα τραγούδια της και αποτελούσε μια από τις πιο θελκτικές υπάρξεις στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Με total black ντύσιμο, αρκετά παραπανίσια κιλά και χωρίς μακιγιάζ, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό.Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που, ψιθυρίζοντας δίπλα τους, αναρωτήθηκαν αν όντως πρόκειται για την Κατερίνα Κούκα ή για κάποια άλλη κυρία που απλώς της μοιάζει. 


Κατερίνα Κούκα-Θανάσης Παπαθανασίου

Η τραγουδίστρια μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, στη μουσική παράσταση «Συνοικία ασμάτων», υπό την επιμέλεια του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Κούκα: Αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2819647722007195023
Σχόλια
item