Άρτα: Μπήκε τέλος στο καθεστώς των εργολάβων στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτα: Μπήκε τέλος στο καθεστώς των εργολάβων στο Γενικό Νοσοκομείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μπήκε τέλος στο καθεστώς των εργολάβων στο Γενικό Νοσοκομείο

Άρτα: Μπήκε τέλος στο καθεστώς των εργολάβων στο Γενικό Νοσοκομείο
Νέες συμβάσεις εργασίας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας και της σίτισης.

Με υπογραφή του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Βασίλη Μπαλάσκα, παρελθόν αποτελούν από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, οι εργολάβοι στην καθαριότητα και τη σίτηση. 

Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφησαν 37 συμβάσεις εργασίας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας και 12 συμβάσεις εργασίας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της σίτισης. 

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβάσεων, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Β. Μπαλάσκας, δήλωσε: «Από σήμερα το πρωί, μπήκε και στο Νοσοκομείο της Άρτας τέλος στους Εργολάβους. 

Πλέον, οι εργαζόμενοι στους τομείς καθαριότητας και σίτισης αποτελούν κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. 

Εύχομαι να είμαι αυτός που θα υπογράψει και τη μονιμοποίησή τους». 

Από την πλευρά τους οι εργζόμενοι, σε ευχαριστήριο σημείωμα αναφέρουν ότι: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να φθάσουμε στην σημερινή ημέρα (19-12-2017), την ημέρα υπογραφής συμβάσεων εργασίας παροχής υπηρεσιών στους τομείς της καθαριότητας και της σίτισης».

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Μπήκε τέλος στο καθεστώς των εργολάβων στο Γενικό Νοσοκομείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1470504585832469493
Σχόλια
item